Hvordan leasing slog cloud miljøet på omkostninger og effektivitet

CSI Leasing kunde:

  • En førende global leverandør af teknologi løsninger til mere end 36.000 forhandlere
  • Fortune 1.000 selskab
  • Hovedkvarter i det sydøstlige USA med lokationer i USA, Canada, Latinamerika og Europa

Nuværende udfordringer

Selskabet leasede noget storage udstyr og nogle få servere fra CSI, men deres software, kernen i deres forretning, var cloud-baseret. Ud over omkostningerne ved cloud-løsningen løb virksomheden ofte ind i kundeserviceudfordringer. Udfald tog længere tid at komme sig over og producenten prioritede andre kundenedbrud fremfor deres. For en virksomhed at være som foretog hyppige opkøb, oprettede de konstant nye serviceaftaler for at tilføje brugere.

Løsningen

Da kunden forberedte sig på at opdatere deres eksisterende datacenter med CSI, besluttede de sig for leasingfinansiering og at administrere softwaren in-house. Efter at have vurderet økonomien fandt de en besparelse på 7 millioner kroner om året ved at lease storage løsningen og PC´erne af CSI. Disse besparelser udgjorde de services der blev flyttet ud af skyen og ind i deres datacenter. Ved at administrere softwaren in-house vil virksomheden ikke kun spare penge, de sparer også betydelig nedetid ved selv at løse udfordringerne i stedet for at vente på en tredjepart. Derudover medførte leasing at det månedlige forbrug fortsat var en driftsudgift.

Hvordan CSI løste det

CSI leasede allerede til dette selskab og de var meget tilfredse med vores personlige fokus og evne til at løse udfordringer. Med hjælp fra CSI var dette en problemfri overgang der medførte store besparelser. En anden gevinst for kunden? Da CSI er uafhængig af leverandører og producenter var de i stand til at skifte storage platform uden problemer. Projektet omfattede udstyr fra 3 forskellige producenter og CSI var i stand til at samle det hele i én leasingaftale.

Overgang til besparelser

Deres nuværende årlige udgifter ville have været omkring 42 millioner kroner hvis de blot havde vedligeholdt deres datacenter og var blevet i skyen. Ved at investere omkring 21 millioner kroner i infrastruktur i deres eget datacenter opnår de besparelser på 7 millioner kroner om året. Dette inkluderer alle de ressourcer de har brug for at køre internt.