Hvordan CSI fjernede hovedpinen over bortskaffelse af gammelt IT for en global medie virksomhed

Jeg vil gerne takke jer for den seneste bortskaffelse af vores IT udstyr gennem CSI Leasing´s egen løsning for bortskaffelse af IT. Det er værdsat at I var istand til at arrangere denne håndtering med så kort varsel og vi er yderst tilfredse med resultatet.

Processen blev gjort virkelig let for os, med effektiv og god kommunikation når vi samlede udstyret ind. Især personalet som var tilstede på vores adresse for at håndtere udstyret, gjorde et godt stykke arbejde. Vi har tidligere været nødt til selv at pakke alt udstyr, så det var en stor hjælp at jeres personale gjorde alt arbejdet.

Omfattende Blancco rapportering pr. serienummer og dato giver os sikkerhed for at alle vores data er slettet. Overholdelse af WEEE-direktivet var også vigtig for os. Muligheden for også at opnå en vis værdi for det gamle udstyr havde også en betydning. Det endelige tilbud på udstyret var meget fornuftigt, hvor vi tidligere ikke altid har haft gode oplevelser. Vi vil helt sikkert bruge CSI igen til vores fremtidige bortskaffelser af IT og vil bestemt anbefale dem til andre.

–IT direktør, global medie virksomhed i London