At vælge leasing for at overholde loven

CSI Leasing kunde:

  • Stor regional healthcare udbyder i den sydlige del af USA
  • Flere faciliteter består af hospital, sundhedscenter og rehabiliteringscenter
  • 3.000 enheder er p.t. leaset gennem CSI

Udfordringen:

De fleste virksomheder er bekymrede for deres data når de udskifter deres PC´ere. Denne store healthcare virksomhed, styret af HIPAA, var ingen undtagelse. Som mange andre store virksomheder havde de gennem mange år opbevaret deres brugte IT i mangel af bedre alternativ. Blandt de støvede paller var kasser med harddiske fyldt med patientdata.

Med beslutningen om at undgå opbevaring af det brugte IT, overvejede de leasing som en løsning.

Virksomheden vidste at de havde brug for en udlejer som kunne hjælpe dem med deres krav til overholdelse af datasikkerhed. Det var også et krav at den brugte teknologi ikke måtte lande på lossepladsen. Og på begge forhold skal udlejer kunne dokumentere på serienummer niveau.

Løsningen:

En totalløsning kom til dem gennem CSI Lesing, som med in-house bortskaffelse af brugt IT og dokumentation, tilbød en vugge-til-grav løsning. Efter at have besøgt CSI´s genbrugs- og remarketingfacilitet og gennemgået den dokumentationen som CSI leverer, følte virksomheden sig tryg med CSI´s processer og integritet. Andre leasingselskaber der enten ikke leverede bortskaffels af IT eller outsourcede samme service, kunne ikke give de samme garantier som CSI.

En anden løsning som CSI leverede var en struktureret plan for administrationen af bestående IT udstyr. Selvom dette udstyr ikke var leaset gennem CSI og var leveret af flere leverandører, håndterede CSI det med samme omhu og fulgte de samme procedurer som de gør med alt andet udstyr.

Det er tre år siden. Denne løsning har fungeret så godt for dem, at da HIPAA revisorerne kom på besøg tidligere på året, fik IT gruppen meget høje karakterer for bortskaffelsen af IT. Ifølge revisorerne gav det meget mere mening at arbejde med en professionel udbyder af datasletning end at forsøge at gøre det selv.

Sådan gjorde vi:

I vores øjne var løsningen enkel. Med en infrastruktur der er bygget til at understøtte alle facetter af korrekt bortskaffelse af teknologi, er vi eksperter i datasikkerhed, genbrug og genanvendelse af materialer. Ved selv at håndtere hele processen kan vi garantere den backend-support og de processer, som flere og flere virksomheder har brug for. Og disse services leveres altid uden ekstra omkostninger for vores leasingkunder.